image3

Danskurs Shamanic Spirit

Om danskursen

Detta är en danskurs med nytt, eget koncept med inspiration från shamansk visdom och yogans filosofi i kombination med ett konstnärligt perspektiv. Energidans som frigör och involverar din närvaro, uttryck och kroppsmedvetenhet. Vi balanserar vårt inre energiflöde genom att få kraft och energi från Pachamama (Moder Jord) såväl som Padre Sol/Cielo (himlen och solen) och inkorporerar elementen, kraftdjur och naturens värld i vårt dansuttryck. Vår inre som vår yttre värld blir vår dansscen. 


Varje vecka fokuserar vi på en av de sju huvudchakrorna, därför är även kursen 7 veckor.

Vi kombinerar dansteknik med visualisering, mjukhet i kroppen, feminina/maskulina element, uttryck, hållning, gång, kroppsmedvetenhet och koordination, ge och ta emot energi m.m.


Klasserna har ett skapande upplägg där vi jobbar utifrån känslor, lekfullhet och uttryck. Musik tar vi från världens alla hörn. I början av klassen hittar vi medveten närvaro i kroppen och rummet, vi jobbar med dynamisk andning och jobbar successivt med att få med alla delar (kropp, sinne och själ) för att börja dansa. Efter klassen tillbringar vi sista stunden med stretching, meditation och avslappning. Under klassen kan det hända att vi använder oss av essentiella oljor / rökelse.


Detta är en danskurs i mindre grupp, max 10 personer. Att gå privata danskurser ger större, snabbare möjlighet till utveckling och du får stort utrymme för personlig feedback. Nivån är öppen och passar alla oavsett erfarenhet. Arbetar du kvällar, är föräldraledig, student, vill dansa under lunchen? Då passar detta dig! 

Plats: Kurserna hålls i mysig studio på Roslagsgatan 58 (Tim's Pilates)

Pris: 2100 kr för 7 veckor,

1500 kr för 5 veckor

Kursstart: 10 okt, samband med Öppet Hus.

Datum: Tisdagar kl 11.45-13.00

10 okt-28 nov. Uppehåll 24 okt.


Prova på för endast 100 kr första gången! Skicka en intresseanmälan här nedan.