Om Mig

Välkommen

Välkommen

Välkommen

image5

Jag heter Lindsay Burrows och driver en holistisk och konstnärlig verksamhet som står på tre ben. Här erbjuder jag tjänster inom dans, healing & holistisk vägledning samt event för privatpersoner och företag. Alla till synes helt olika, men med en viktig sak gemensamt - det handlar om energi. Vare sig det är den som uppstår i mötet mellan människor på olika sätt, den vi bär inom oss själva och förmedlar ut eller transformationen som kommer till följd av att bli medveten och närvarande i sitt liv. 

Min stora passion är personlig och spirituell utveckling, det är den röda tråden som binder ihop allt. Vare sig det är via dansen, konsten, möten eller behandlingar och samtal. Jag vill hjälpa dig att hitta mer harmoni, energi, glädje och inspiration i vardagen på ett sätt som du kan relatera till och som kan göra långsiktigt skillnad i ditt liv.


Mina latinamerikanska rötter och en stor kärlek och respekt för "Pacha Mama" (Moder Jord), påminner mig om vem jag är och min historia. Min stora drivkraft i livet är kärleken till min familj, mina två barn, till livet, mig själv, och alla människor och djur som korsar min väg. Det finns alltid en högre mening med allt som händer i ditt liv, så om våra vägar korsas är det meningen.

På gång

Välkommen

Välkommen

Dansa med mig i sommar!
Nu kan du lära dig att dansa samba i mindre grupp (max 12 personer). Kurserna hålls på Sveavägen 128, centralt i Stockholm. 


Du kan även kika på terminskurserna för att se om du ev vill dansa i höst. Kurserna heter:


Använd ditt friskvårdsbidrag!

Reiki-healing och dans räknas som friskvård i Sverige. Du kan med fördel använda ditt friskvårdsbidrag hos mig för att få behandling, gå en danskurs eller få privatklasser! Jag ordnar kvitto med alla nödvändiga uppgifter att visa upp för arbetsgivare.


Jag är ansluten till Actiway och Min Friskvård också.


Prova DoTERRAs essentiella oljor

DoTERRA är ett världskänt och etablerat märke inom essentiella oljor, 100% rena och företaget i sig har ett hållbarhetstänk både socialt som miljömässigt, vilket gjorde att jag fastnade för dem.


Just nu kan du köpa supertrion Lavender, Citron och Pepparmint (3x 2 ml) i ett minikit för endast 200:- inkl frakt! Kombinationen mellan oljorna är super för pollensäsongen och enskilt kan de användas till allt från att få energi och uppiggande, till att få friska och rena luftvägar och en god natts sömn. Kontakta mig gärna om du vill veta mer och är nyfiken på vad eteriska oljor kan göra för dig.

Mina tjänster

Dansare & Pedagog

Holistisk coachning & Healing

Holistisk coachning & Healing

image6

Söker du efter det lilla extra i vardagen? En rolig hobby?  Eller planerar du en möhippa och söker efter något speciellt? Kontakta mig för danskurs, workshop eller privata klasser.

Är ni ett företag som vill överraska med något unikt på företagseventet? 


Kontakta mig för show, workshop, kurs eller projektsamarbeten. Jag har lång erfarenhet med små och stora event.

Holistisk coachning & Healing

Holistisk coachning & Healing

Holistisk coachning & Healing

image7

För dig som söker glädje, harmoni och vägledning i vardagen och i din personliga/spirituella utveckling.


Jag arbetar både med privatpersoner och företag.

Event & Projekt

Holistisk coachning & Healing

Event & Projekt

image8

Som examinerad och erfaren projektledare och reseproducent, kan jag bidra med kreativa lösningar och idéer och ni får samtidigt en pålitlig resurs och bollplank till eventet.


Jag är flexibel med både korta som längre uppdrag och arbetar både med privatpersoner och företag.