Healing och Holistisk vägledning

Här kan du läsa mer om healing och vägledande samtal.

För dig som söker inre ro, balans, verktyg och inspiration.


Holism (från grekiska holos, "hel", "odelad) som ord betyder helhet, och är ett centralt begrepp för att förklara att orsaken bakom vissa upplevelser inte bara beror på en sak, det är flera saker som har lett dit -  alla delar hör ihop och är sammankopplade. För att en förändring och läkning ska ske behöver vi se över alla delar. 


Som certifierad Reiki Master, shamansk practitioner och med ett genuint intresse för personlig och spirituell utveckling, kan jag erbjuda behandlingar i form av healing eller vägledning/samtal. 


Ibland är det skönt att slippa göra eller tänka vad som behövs förändras och hur komma dit, och bara släppa taget och släppa in. I min egen erfarenhet och med så många andra människor som jag har haft turen att komma i kontakt med, så börjar och slutar allt med kärleken och relationen till sig själv. Det vi bär inom oss vibrerar ut i vår fysiska verklighet och speglar vår inre värld, våra känslor och uppfattningar. Ofta på en undermedveten nivå och därför kan det vara svårt ibland att se svaren utifrån.


Att ge sig själv tid i form av att få healing eller vägledning är en av de finaste sätten du kan ge dig själv kärlek. Det är även en av de högsta frekvenserna du kan befinna dig i, vilket också lämnar plats för att släppa in något bättre i ditt liv. 


Nedan kan du läsa mer om hur en behandling kan gå till med mig. 

(Du kan också läsa om vad andra har upplevt i "Testimonials")

Healing & Holistisk vägledning

Ge dig själv en rogivande stund


Healing

Vad är healing? Healing är den äldsta formen av energimedicin (kroppsligt och själsligt läkande). Det är en form av energiöverföring till individen från den universella livsenergin, Healerns roll är att endast vara en  kanal i detta fall. Vi har alla olika namn för denna kraft, inom reiki kallas den för Qi. 


Allt som sker med ren kärlek är en form av healing- det är inte kopplat till någon religion, tro eller kultur (många som är troende arbetar med healing tex). Healing fungerar som en väg till självläkning, via healern som är kanalen och den som sätter igång processen, men i slutändan är det du som gör läkningen. Du är den som har kraften i dig, kom ihåg det.


"A healer is not someone you go to for healing, a healer is someone who helps you find the key within you for your own ability to heal".


Reiki

Detta är healingmetoden jag använder mig främst av. Reiki, rei, betyder "universell, själslig ande" och ki, betyder "livsenergi". Reiki är en tusenårig healing-form som utvecklades av den japanska buddhisten Mikao Usui 1922, som en  metod för alternativ läkekonst.  

Den kan ges och tas emot av alla, oavsett bakgrund (religiös/icke religiös, spirituell, vetenskaplig)  och man behöver inte "tro på healing" för att det ska fungera (källa: Reikiförbundet.se). 


Jag ger Reiki-healing både på distans och personligen, beroende på vad du bor. Om du är osäker på hur just det här med healing går till, ta kontakt med mig, jag är bara ett mail eller samtal bort<3


Kort förklarat så fungerar det ungefär som våra mobiler eller TVn. På cellnivå är allt energi och vibrerar på olika frekvenser. Du slår på TVn och trycker in kanalens siffra (frekvens) och du har en bild framför dig, samma med mobilen, du trycker in numret (frekvensen) och på andra sidan luren oavsett var på jorden den andra personen befinner sig, så kan ni prata. På samma sätt fungerar healing (både distans och kontakt), jag tonar in på en högre frekvens och din energi och därifrån kan healingen äga rum. Vid kontakthealing gör jag lätt handpåläggning i olika positioner av kroppen, behandlingen sker även intuitivt där jag känner in var blockeringarna sitter. Jag avslutar sedan healingen med en chakrabalansering.


Behandlingen är trygg, du får ligga mysigt på behandlingsbänk fullt påklädd, med lugnande musik och doftande eteriska oljor i rummet. Healingen sker på olika plan - det fysiska, det mentala och själsliga planet. Vi är alla olika och kommer att reagera olika under och efter behandling. Under behandling kan det hända att man somnar, känner värme och pirrande känsla i kroppen, känner otrolig lugn och harmoni, andra får mer kraftfull effekt, det beror helt på vad som är bäst för dig just då. Du får mer information om detta vid bokning av en behandling. Behandlingen är ca 45 min och efter behandlingen har vi samtal ca 15 min, så får du vid önskemål berätta om din upplevelse och jag berättar även vad jag kände in. Jag följer även upp via mail eller telefon någon vecka senare. Behandlingen och samtalen är självklart under tystnadsplikt.


Distanshealing?

Många undrar om och hur distanshealing verkligen fungerar. Min erfarenhet är att energin ofta är ännu starkare! Det är svårt att sätta sig in i hur healing kan göras på distans ur ett fysiskt perspektiv. Därför behöver vi se tid -och rum-konceptet utifrån ett kvantfysiskt perspektiv, eller som Albert Einstein uttryckte det "Time and space are not conditions in which we live, but modes in which we think." Det grundar sig på principen att allt egentligen är energi på cellnivå och vi är alla på cellnivå sammankopplade, allt hör ihop. Därför kan vi också påverka varandra energimässigt. 


Vid en distanshealing kan du befinna dig i hemmet eller på trygg plats som ger dig lugn. Vi har ett kort samtal innan och efter behandlingen. Distanshealing kan ibland upplevas som starkare än fysisk healing, och därför ringer jag alltid upp efteråt för att berätta vad jag kände in och du får berätta vid önskemål om din upplevelse. Distanshealing har samma hälsofördelar för kropp, sinne och själ som healing via fysisk kontakt. 


Längre upp på denna sida kan du läsa om andras upplevelser av healing<3


Reiki är friskvård

Skönt att veta är att Reiki är godkänt som friskvård i Sverige sedan 2007, så du kan känna dig helt trygg med att använda ditt friskvårdsbidrag eller att dra av det på företaget. Reiki används även som komplement till sjukvård i bl a USA, England och Sydamerika. Det är också godkänt som alternativmedicin av WHO. 


Boka en behandling med mig härPriser

Healing (med chakrabalansering)

  • Reiki-healing, 60 min: 690 kr
  • Distanshealing, 30 min: 390 kr


Holistisk vägledning/Coaching

  • Samtal, 60 min: 690 kr


Kombo, Healing & Vägledning 

  • Healing & Vägledning, 60 min: 790 kr
  • Healing & Vägledning, 90 min, 1190 kr


Erbjudande just nu!

  1. Prova distanshealing för 300 kr
  2. Kombo Healing/vägledning, fler än 3 tillfällen: 100 kr i rabatt/tillfälle


Priserna är inkl 25% moms. Använd gärna ditt friskvårdsbidrag!


* Jag hyr behandlingsrum på Roslagsgatan i Vasastan. Bokas enligt överenskommelse.  

Ge dig en stund att reflektera och få klarhet

Holistisk vägledning

Vägledande samtal/coaching för dig som söker inspiration och verktyg för din personliga och spirituella utveckling. Varje session är 60 min via telefon eller personligt möte. För bäst resultat rekommenderas att samtalen har en kontinuitet, då kan vi fokusera mer långsiktigt, men det går även bra med ett introduktionssamtal.


Du får med dig konkreta verktyg och tips att använda i din vardag som kan ge långsiktig skillnad i ditt liv. Jag arbetar med olika principer och filosofier- från personlig och spirituell utveckling till energihälsa, astrologi, inspiration från shamanism, fysisk och emotionell medvetenhet, meditation, mindfulness m.m. 


Just nu kanske du befinner dig i en del av din resa där du känner dig överväldigad av all information som finns om personlig och spirituell utveckling, du kanske till och med känner viss oro och vet inte vilken väg du ska ta, eller emotionellt trött på att känna att saker inte går som önskat. Du vill hitta en ny väg, en väg som leder till den du är menad att vara eller något som kan ge dig klarhet. Ibland kan det behövas lite hjälp på vägen och här ligger min drivkraft - att påminna dig om det du redan har inom dig. 


Att få vägledning innebär dock inte att någon annan kan göra en förändring åt dig, du behöver vara villig att själv ta stegen. Vägledning är inte heller menat att ersätta traditionell terapi eller professionell hjälp via sjukvården på något sätt. Se vägledningen som en stark inspirationskälla och stöttepelare/komplement i din väg, och jag är en person som stöttar dig längs vägen. Det hela handlar om att påminna dig om vad du egentligen redan vet inom dig själv. Många gånger handlar det om begränsade tankeuppfattningar/blockeringar som vi själva inte är medvetna om att vi bär med oss. 


Du får verktyg i hur du kan rikta din egen energi, så att du kan flöda med livet, inte emot det och skapa motstånd, stärka din intuition till att implementera astrologi, mindfullness, energiövningar och mycket mer. Allt anpassas efter dig. Det enda du behöver är ett öppet sinne och tydlig intention att göra en positiv förändring i ditt liv. Vägledning i kombination med healing ger bäst resultat, det går även att göra vägledningen separat.


Boka en behandling med mig här

Använd ditt friskvårdsbidrag hos mig!

image12
image13