Event

Hyr in mig som konsult, koordinator eller projektledare

image9

Event | Projektledning


På ett ben av min verksamhet finns passionen för människor i större sammanhang och skapandet av meningsfullt innehåll. Här erbjuder jag tjänster inom projektledning och eventproduktion. Som både utbildad projektledare och reseproducent med flera års erfarenhet har jag hittat min inriktning att arbeta främst inom den kreativa, kulturella och konstnärliga sektorn. Det finns något alldeles speciellt med att få vara i internationella miljöer och få kommunicera på flera språk, det är som att världen blir mindre och gränserna suddas ut.


Jag har förutom att vara verksamhetsledare för Core of Culture sedan 2013, även arbetat bland annat som reseproducent för volontärprojekt, projektkoordinator på Dansens Hus och är examinerad projektledare inom event sedan 2014. 


Söker ni efter en flerspråkig och kreativ kollega med mångkulturell bakgrund, en person som vill bidra till gruppen och som drivs av utmaningar och kreativitet? Kontakta gärna mig nedan eller ring mig, så kan vi prata vidare. Jag är öppen för frilansuppdrag, projektanställningar och andra typer av samarbeten, både kortare som längre uppdrag.

Referenser

image10

Projektledare

Projektledare och konstnärlig ledare för Core of Culture inför Luleå Hamnfestival 2014-2016 och samarbete med organisationen Kultur utan Gränser. Ansvar för flyg, övernattningar, konstnärligt innehåll, samarbete med musiker, produktion på plats, koordination med dansare /musiker för rep m.m.


Producent för volontärprojekt för både Good Travel och Volontärresor. Paketerade volontärresor till olika delar av världen bland annat Ecuador, Costa Rica, Thailand och Sydafrika. Hade tät kontakt med våra samarbetspartners på plats och våra volontärer.


Koordinator

Projektkoordinator och sponsoransvarig för festivalen Dans <3 Stockholm och konferensen Engaging Audiences. Utformade en sponsorplan, hade hand om bland annat hotellavtal, lokaler, deltagarhanteringssystem, logistikhantering och matservice. Uppdragsgivare var Stiftelsen Dansens Hus.


Konsult

Samarbetat som projektassistent med planering och genomförande av event (konferens, seminarier, föreläsningar, workshops och heldagsaktiviteter) för KulturKraft Stockholm.


Assisterat produktionschef och projektledare för festivalen Urban Connection. Arbetsuppgifter: tillståndshantering, körscheman, planering och produktionsledning inför Kulturnatt, Urban Connection och Kulturfestivalen.