Danskurser, Workshops, Föreställning

Söker du dansföreställning till eventet? Jag håller även workshops & kurser för privatpersoner och företag.

image4

Dans

Dans är en passion och uttryckssätt som har funnits i mitt liv sedan barnsben. Som aktiv danspedagog, dansare och konstnärlig ledare erbjuder jag föreställningar, kurser och workshops. Jag har specialiserat mig inom dansgenrer från Brasilien och Latinamerika, och tar med inslag av modern dans. Jag har även kurser i frigörande och kreativ dans där innehållet är mer skapande och holistiskt och fokuserar mer på energin inom dig och hur du kan använda dansen som uttryck. Det är liknande yogans filosofi, fast dans. 


Som dansare och konstnärlig ledare bokas jag till show och föreställning på festivaler, företagsevent, bröllop, små som stora evenemang i hela Sverige och utomlands. Jag arbetar även som danspedagog, dansare och konstnärlig ledare för  danscentret Core of Culture, som jag och min syster grundade 2013.


Dans är friskvårdsberättigat i Sverige och avdragsgillt för företag. Du kan känna dig trygg med att jag har lång erfarenhet att arbeta med 

både företag och privatpersoner. 


Läs gärna mer nedan om hur vi kan jobba tillsammans och vad elever har sagt!  

Tjänster

Några ord från elever

Som alltid ett nöje att dansa för Lindsay, uppskattar det skapande och öppna sättet att jobba med dansen. Härlig energi och engagemang.
- Danselev


Vi hade en fantastiskt rolig timme på min systers möhippa tillsammans med Lindsey, som inte bara en grym instruktör utan också en otroligt varm och inspirerande person! Tusen tusen tack för det, kan starkt rekommenderas!

- Camilla

Underbar lärare, fantastisk stämning i vår grupp, opretentiöst men proffsigt! Jag har aldrig dansat på det här sättet, med att verkligen få tid till att låta ett visst rörelsemönster sätta sig i kroppen. Jag tycker att det har varit super att vi inte haft så mycket koreografi och det förvånade mig för jag har alltid älskat att dansa koreografier. Men det här har givit så mycket mer, mer långvarig kunskap. TACK! Jag bugar och bockar.

- Danselev

Jag har aldrig dansat på det här sättet, utan koreografier och med att bara stå och liksom röra sig till musiken. Det har varit både roligt och givande och det känns som att man hittar dansen inom sig! Jag har heller aldrig känt mig så självsäker i en klass och det tror jag är för att läraren ser en och är en så himla bra pedagog som liksom lyckats plocka fram det bästa i en – utan att pressa och stressa. Jag är så glad att jag hittat dig och hoppas på att kunna göra come back nästa termin. – Julia

Jätte rolig danskurs för alla som gillar fart. Otrolig stimulerande och individuell lärare.
Jag kommer definitivt att fortsätta med att ha mitt danspass i trevligt sällskap. Tack för den här terminen, ses nästa!

Så himla grymt!! Livsupplyftande.
- Martina, danselev

Underbar och duktig lärare som ger oss massor med positiv energy! Har lärt mig mer än vad jag trodde skulle. Ser alltid fram emot tisdagar och onsdagar!

- Karen, danselev

Använd ditt friskvårdsbidrag hos mig!

image10
image11