image1

Danskurs Creative Dance

Om danskursen

Frigörande, skapande och kreativ dans som utmanar dig i ditt dansuttryck och eget skapande. Prestigelöst, fritt och lekfullt!


Under denna kurs fördjupar vi oss i vårt unika rörelsespråk med hjälp av konstnärliga övningar. Vi tar hjälp av vår fantasi, det är skapande dans där vi utmanas utifrån våra egna förutsättningar och där vi befinner oss i dansen. Musiken är varierad och vi dansar till allt från latinamerikansk, brasiliansk, karibisk, afrikansk musik till klassisk, tribal och instrumentell musik. Du får även möjlighet att ta med dig din favoritmusik.


Här inspireras deltagarna av varandra då alla nivåer och dansgenrer är välkomna. Kursen är även för dig som vill fördjupa dig inom dans-och rörelseteknik, improvisation, koreografi mm.


Under kursen får du prova på:

1) Musikalitet och rytm
2) Improvisation och danskomposition
3) Koreografi genom skapande övningar
4) Sceniskt och personligt uttryck
5) Konstnärliga och kreativa verktyg som du har praktisk användning av
6) Närvaro (fysisk, känslomässig, mental) och medvetenhet
7) Avslappning, reflektion


Detta är en danskurs i mindre grupp max 10 personer. Att gå privata danskurser ger större och snabbare möjlighet till utveckling inom dansen och du får stort utrymme för personlig feedback. Nivån är öppen och kursen passar alla oavsett erfarenhet. Du kanske arbetar kvällar, är föräldraledig, student, sjukskriven? Då passar detta dig! 

Plats: Kurserna hålls på dagtid och centralt i Stockholm. 

Roslagsgatan 58 (Tim's Pilates)

Pris: 1500 kr för 5 veckor

Kursstart: Planerad kursstart 5 nov

Datum: Tisdagar kl 11.00-12.00

5 nov-3 dec, 5 v.


Prova på för endast 100 kr första gången! Skicka en intresseanmälan här nedan.

Boka här